Решаващи часове за кабинета Василев, преди изтичането на крайния срок за

...
Решаващи часове за кабинета Василев, преди изтичането на крайния срок за
Коментари Харесай

Решаващи часове: Обсъждат структурата и състава на кабинета "Василев"

Решаващи часове за кабинета " Василев ", преди приключването на крайния период за реализирането на първия мандат за съставяне на ново правителство. Предстои да бъдат обсъдени структурата и съставът на бъдещия кабинет, информира Bulgaria On Air.

Късно нощес стана ясно, че е реализирано единодушие по управленската програма на проектокабинета за идващите шест месеца. За главните параметри в нея се договориха " Продължаваме промяната ", " Демократична България ", Българска социалистическа партия и независимите депутати.
По думите на съпредседателя на " Продължаваме промяната " и претендент за премиер Асен Василев, за състава на правителството ще се приказва едвам тогава, когато има обезпечена поддръжка от 121 депутати за управленската програма.
В нея се планува актуалният вътрешен министър Бойко Рашков да застане отпред на антикорупционната комисия, а до края на септември да се разпише механизъм за промяна на основния прокурор. Залагат се още - безвъзмездни учебници за учениците до 12 клас, по-ниски сметки за парно, ток и вода.

В края на годината е планувано и създаване на тунел през Прохода на републиката.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР